Підтримати нас

В Херсоні відзначатимуть День фізичної культури і спорту

06 вересня 2017 04:00
255
Поширити:

09 вересня 2017 року о 16.00  у м.Херсоні по вул. Суворова (площа перед торговим центром «Парус») відбудеться фестиваль спорту з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

Фестиваль пройде у форматі відкритих тренувань та спортивних змагань.        

У програмі фестивалю видовищні змагання з кроссфіту та стрітболу, показові виступи за участю провідних спортсменів області з гімнастики художньої, дзюдо, боксу, веслування академічного, веслування на байдарках і каное, важкої атлетики, стрітворкауту, айкідо та східних видів єдиноборств, а також виступи студентів факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету та вокально-хореографічні композиції від талановитої молоді Херсонщини.

Крім того, всі бажаючі матимуть змогу спробувати свої сили на тренажерах з веслування академічного та веслування на байдарках і каное.

Провідних спортсменів та тренерів очікує вручення Почесних грамот і Подяк голови обласної державної адміністрації, а також відзнак Національного Олімпійського комітету України.

По завершенні фестивалю відбудеться нагородження переможців змагань та відзначення учасників показових виступів з видів спорту.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів