Підтримати нас

В Херсоні провели акції до річниці нападу на Катерину Гандзюк

31 липня 2019 10:10
627
Поширити:

У середу, 31 липня, у річницю нападу на Катерину Гандзюк активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" провели серію акцій, які назвали "День пам'яті та гніву". Розпочали їх з-під приміщення Головного Управління Національної поліції в Херсоні.

"Сьогодні ми зібрались в Херсоні, щоб не дати забути про день, коли на Катерину Гандзюк здійснили жорстокий напад.  Не мають про це забувати замовники і вбивці. Вони пам'ятатимуть про цей день все життя (сподіваємось коротке і сповнене страждань). Не мають забути і правоохоронці, які мало того що не змогли попередити вбивство, так і навіть нормально розслідувати його не спромоглися" - пишуть у Фейсбуці.

Активісти встановили табличку, якою, символічно, перейменували вулицю Лютеранську, на якій знаходиться поліція, на вулицю Каті Гандзюк. На сесії Херсонської міськради було перейнято рішення про перейменування, але його оскаржили у суді ще до того, як тут з’явилися таблички з новою назвою.

Фото з групи "Хто замовив Катю Гандзюк?"

"Поліція обіцяє, що табличку не зніматимуть. Принаймні так заявив замначальника ГУНП" - пишуть активісти.

Наступними зупинками були будинок Ігора Павловського та Євгена Рищука.

Останньою зупинкою активістів стала будівля херсонської ОДА - місце роботи Владислава Мангера.

"Так, вбивця Каті досі очолює обласну раду. Бо у місцевих депутатів занадто маленькі горіхи, щоб нарешті позбутися цього чорта. Бо з чортом і вбивцею дружити - це вигідно. А справедливість відновлювати - не вигідно. Вбивці Каті будуть сидіти" - обурюються активісти.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ