Підтримати нас

В Херсоні підвищували фахову якість керівники позашкільних гуртків

Автор статті
12 січня 2020 04:00
794
Поширити:

У четвер, 9 січня комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради провів навчально-методичний семінар для керівників гуртків «Організація та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти».

У семінарі взяли участь 30 керівників гуртків КЗ ЦТКТУМ ХОР із районів, міст, ОТГ Херсонської області, повідомляє сайт облради. Робота семінару була спрямована на удосконалення навичок організаційно-методичного забезпечення туристсько-краєзнавчої та військово-патріотичної роботи гуртків Центру.

Педагоги ознайомились із критеріями внутрішньої системи якості освіти для позашкільних закладів; методикою організації роботи в гуртках; організацією та проведенням туристських походів, експедицій; організацією краєзнавчої роботи в гуртках, інформаційним забезпеченням роботи гуртка.

Також для керівників гуртків було проведено практичне заняття, інтелектуальна гра, як форма проведення військово-патріотичних занять (на прикладі настільної історичної гри «Українська революція 100 років боротьби»).

Важливою складовою роботи семінару був діалог учасників, у ході якого педагоги поділились своїм досвідом роботи керівника гуртків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ