Підтримати нас

В Херсоні День святого Миколая відсвяткували під «фанеру» та з перебоями з електрикою. ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
19 грудня 2017 15:59
731
Поширити:

Коли під час святкових заходів, що пройшли у центрі Херсону, на сцену запросили головного героя урочистостей, Святого Миколая, присутнім довелося задовольнятися його зверненням, записаним на фонограму.

Може, організатори свята вирішили блиснути оригінальністю. Може, таким чином просто “замаскували” якісь проблеми, що виникли під час підготовки. А, може, і новорічні Дід Мороз і Снігуронька завітають на головне міське свято теж лише у вигляді фонограм. Побачимо.

Заходи пройшли на центральній площі міста, площі Свободи. У програмі були ярмарок, де свої вироби представили майстри декоративно-прикладного мистецтва, і концертна програма, у якій взяли участь дитячі і дорослі художні колективи.

Зі святом херсонців привітали керівники ОДА, облради та міськради.

Крім Святого Миколая у вигляді “фанери”, ще однією “фішкою” свята стали непродумана система освітлення місця проведення заходів та перебої з електрикою. Через останні був зірваний святковий концерт. Раптово припинилася подача електрики на сценічне світло, звукопідсилення та на освітлення фуд-корту.

Учасники святкового ярмарку після того, як стемніло, були вимушені просвітлювати свої торгові місця завбачливо принесеними з собою ліхтарями. Бо додаткового освітлення на місці проведення ярмарку не було.

Але ці недоліки не завадили херсонцям, які прийшли на площу, радіти початку зимових свят.

${gallery:287a814026dbec026678e7a39cf780e3}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ