Підтримати нас

Усі проблемні питання будуть вирішуватися в правовому руслі

Автор статті
26 жовтня 2019 08:47
681
Поширити:

Ввечері, 24 жовтня, в обласному центрі сталася конфліктна ситуація, пов’язана зі збором коштів за паркування транспортних засобів по вул. Рішельєвській поблизу «Центрального колгоспного ринку».

На теперішній час Херсонським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.398 Кримінального кодексу України. Чоловік, який розпочав бійку, був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Близько 17:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 46-річний чоловік. Він представився юристом одного з підприємств і повідомив, що позаду «Центрального колгоспного ринку» невідомі громадяни вчинили бійку. На місце події виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції.

Заявник розповів поліцейським, що їх підприємство уклало договір щодо збирання сплати за паркомісця на даній ділянці вулиці. І двоє представників підприємства стали підходити до власників транспортних засобів і збирати кошти. В цей час під’їхали троє чоловіків, які повідомили, що це прерогатива їх фірми, яка вже тривалий час цим займається. Після цього незнайомці розпочали бійку та спричинили юристу та одному з представників підприємства тілесні ушкодження.

Як зазначає заступник начальника поліції Херсонщини Микола Цап, поліція в своїх діях не підтримуватиме жодної зі сторін конфлікту, а усі проблемні питання будуть вирішуватися в правовому руслі. Наразі зачинщик конфлікту встановлений. 35-річний чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За зверненням заявника відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 398 ККУ «Погроза або насильство щодо захисника чи представника особи». Встановлюються усі обставини події та підстави, що дозволяють збір коштів з водіїв транспортних засобів.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ