Підтримати нас

Упродовж 2019 року на Херсонщині сталося 184 пожежі в екосистемі

Автор статті
17 лютого 2020 17:00
527
Поширити:

З них 78 пожеж сталося в очеретяних заростях.

Особливу небезпеку становлять пожежі на відкритих територіях Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства, Адміністрації Національного природного парку «Нижньодніпровський».

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

З метою попередження виникнення пожеж в пожежонебезпечний весняно-літній періоду природних екосистемах, приватному житловому секторі та дачних кооперативах громадяни мають не провокувати виникнення пожеж та дотримуватися елементарних правил відпочинку в природних екосистемах.

Херсонська облдержадміністрація, ГУ ДСНС України в області, Херсонське обласне управління лісового та мисливського господарства, Адміністрація Національного природного парку «Нижньодніпровський» закликають мешканців багатоповерхових будинків, керівників установ та організацій, адміністративні будівлі яких розташовані вздовж р. Дніпро, поблизу озер, островів, сирих луків (заплав) організувати візуальне спостереження за береговою лінією.

У всіх випадках виникнення пожежі очеретяних заростей треба негайно повідомити до:

-  Пожежно-рятувального підрозділу за телефоном «101»;
- Цілодобового диспетчерського пункту Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації за телефоном (0552) 42- 01- 95);
- Центральної диспетчерської служби «1580» Херсонської міської ради;
- Головного управління Національної поліції в області за телефоном «102».

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ