Підтримати нас

Учениця з Херсона стала першою тенісисткою, яка братиме участь в таборі для кращих гравців України 

23 вересня 2024 12:36
86
Поширити:
Фото: Управління освіти Херсонської міської ради

Учениця Херсонської школи № 55 Марія Бєлєнька стала першою спортсменкою, яка виборола право участі в щорічному тенісному таборі для кращих гравців України віком до 12 років.

Про це йдеться на сторінці Управління освіти Херсонської міської ради.

Зазначається, що такий табір організовує благодійний фонд української тенісистки, третьої ракетки світу в рейтингу  WTA   всесвітній тенісний тур серед жінок, організований Жіночою тенісною асоціацією.   у 2017, 2018 та 2019 роках в одиночному розряді та бронзової призерки літніх Олімпійських ігор 2020 Еліни Світоліної.

 

З 7 по 17 вересня Марія Бєлєнька тренувалась разом з іншими спортсменами у Львові. 

  • Svitolina Tennis Camp – щорічний навчально-тренувальний табір для обдарованих тенісистів до 12 років. Його ідея полягає в тому, що талановиті та перспективні спортсмени з національним рейтингом тренуються 10 днів. З учасниками працюють тренери з тенісу та фізичної підготовки, спортивний лікар та психолог, під керівництвом тренера жіночої національної збірної України.
  • Тенісистка з Херсонщини Юлія Стародубцева перемогла в основних турнірах  WTA  та оновила особистий рекорд у світовому рейтингу в Монастірі (Туніс). 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів