Підтримати нас

У Херсоні виявили небезпечні речовини в експортованих товарах

Вгору
Автор статті
22 березня 2024 11:53
344
Поширити:
Фото: Media.az

Херсонське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області виявило сальмонелу у гранульованому кормі для тварин, що експортувався з Німеччини та хлорпірифос-етил у сушених помідорах походженням з Тунісу.

Про це повідомляє Херсонська МВА.

Виробником гранульованого корму для тварин є: Interquell GmbH, Wehringen. Отримувач в Україні: ПП "ВІРІС", вул. Січових стрільців, 4, місто Бровари, Київська область, 07400.

Експортером сушених помідорів з Тунісу є італійська компанія “Ste antica agricole” (пакувальник: La Cerignola di una volta). Отримувач в Україні: ТОВ "ГУД ПРОД ФУД", вулиця Промислова, 2, місто Кролевець, Кролевецький район, Сумська область, 41300).

Зазначається, що відповідно до законів України якщо виявляється, що вищезгадана продукція перебуває в обігу, то оператори ринку повинні забрати її з продажу та повідомити Херсонське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на електронну адресу: misto@dpss-ks.gov.ua до 23 березня 2024 року.

  • Нещодавно в селі Новодмитрівка Великоолександрівської громади на Херсонщині зняли карантин, який запровадили через сказ.
  • 28 лютого Державна надзвичайна протиепізоотична комісія прийняла рішення скасувати карантин, введений через інфекцію сказу в домашніх тварин, у селищі Високопілля Бериславського району Херсонської області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ