Підтримати нас

У Херсоні відбулося відкриття Клубу активних громадян

11 вересня 2024 13:20
501
Поширити:
Автор усіх фото у матеріалі: Олександр Андрющенко/"Вгору"

Херсонський обласний благодійний фонд “Об’єднання” відкрив у Херсоні новий безпечний простір “Херсонський Клуб Активних Громадян”.

Про це “Вгору” стало відомо з пресрелізу заходу.

За словами організаторів, клуб має на меті залучати активних жителів міста до планування та реалізації спільних ініціатив у сфері соціальної згуртованості, відновлення та громадської безпеки.

У клубі планують проводити зустрічі, знайомства, виступи, лекції з представниками діючих громадських організацій, благодійних фондів, ДСНС, поліції, представників влади, донорів, та інших експертів, які працюють у Херсоні та Херсонській області.

“Спільна зустріч представників різних служб та організацій громадянського суспільства за єдиним столом, і відверта розмова на теми, які є актуальними для Херсонської громади, дозволяє подивитися на проблеми під різним кутом та знайти спільне ефективне рішення”, -  зазначив заступник начальника Херсонської МВА Віталій Бєлобров.

На базі Клубу на найближчий рік вже заплановано серію зустрічей та тренінгів для активних містян, які хотіли б долучатися до обговорення, планування, та контролю за реалізацією програм відновлення та розбудови в Україні, а також дізнаватися більше про роботу різних служб у Херсоні.

Охочу долучитись до Клубу можуть писати на пошту office@fundunion.org. 

  • 7 вересня у Херсоні у молодіжному просторі "МолоДіжка" відбулось відкриття клубу настільних ігор "ІгроДіжка".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів