Підтримати нас

У вихідні дні на території районів Херсонщини встановлено додаткові поліцейські пости

Автор статті
01 травня 2020 10:28
572
Поширити:

Як повідомлялося, на травневі свята поліція Херсонщини посилила контроль за дотриманням заходів безпеки в карантинний період. Враховуючи, що громадяни традиційно в ці дні направлялися відпочивати до курортних населених пунктів, керівництвом обласного главку поліції було прийняте рішення посилити проведення профілактичних заходів у прибережних зонах.

З числа працівників поліції сусідніх районів та підрозділів поліції з обласного центру, а також інших правоохоронних структур, створено додаткові мобільні та піші патрулі. Головним завданням поліцейських є підтримання публічного порядку й безпеки громадян, попередження порушень обмежувальних карантинних заходів.

Також нагадаємо, що з 29 квітня, крім місцевих мешканців, заборонений в’їзд-виїзд до м. Каховки. Територію міста цілодобово патрулюють поліцейські. За два дні працівниками районного відділу поліції було складено 16 адміністративних протоколів, три чоловіки порушили вимоги ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей». Відтепер їм загрожує штраф у сумі від 17 до 34 тисяч гривень. Ще одна громадянка отримала адміністративний протокол за ст. 160 КУпАП «Торгівля з рук у невстановлених місцях».

Наразі на автодорогах області працюють 18 карантинних постів, території населених пунктів також патрулюються посиленими нарядами поліції.

Поліція Херсонщини ще раз звертається до громадян з проханням із порозумінням ставитися до проведення правоохоронними органами тимчасових обмежувальних заходів. Дотримуйтеся правил карантину.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ