Підтримати нас

У Верхньорогачицькому районі проводять роботу з недопущення поширення коронавірусної інфекції

Автор статті
07 квітня 2020 09:00
558
Поширити:

В першу чергу, зусилля поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку та безпеки громадян, на проведення з ними профілактичної та роз’яснювальної роботи щодо важливості дотримання тимчасових обмежень.

Правоохоронці перевіряють, як жителі району дотримуються правил карантину. Дільничні поліцейські відвідують людей похилого віку, щоб дізнатися про їх потреби та допомогти вирішити нагальні питання.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

А для контролю епідеміологічної ситуації, на автодорозі Каховка – Кам'янка-Дніпровська», поблизу с.Таврійське Первомаївської сільської ради, облаштовано контрольно-пропускний пункт, що межує із Запорізькою областю. Там цілодобово чергують працівники поліції, лікарі та рятувальники. Вони здійснюють заходи для виявлення найменших підозр на можливе інфекційне захворювання, проводять температурний скринінг водіїв та пасажирів транспортних засобів.

Також поліцейські спільно з працівниками служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проводять рейди вулицями населених пунктів щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежувальних заходів. Їх попереджають про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину. Поліцейські закликають громадян з розумінням ставитися до впроваджених заходів безпеки, адже вони спрямовані на збереження життя та здоров’я людей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ