Підтримати нас

У Великоолександрівському районі поліцейські розкрили угон мопеда

Автор статті
08 травня 2020 08:45
620
Поширити:

Жертвою злочину став 48-річний місцевий житель. Його товариш, скориставшись довірою мотовласника, викрав його мопед та встиг продати, а господарю розповів, що його конфіскували поліцейські.

Ввечері в гості до потерпілого прийшли двоє товаришів. Компанія вживала алкогольні напої. Через деякий час один із гостей попросив у господаря мопед, щоб поїхати у своїх справах. Покинувши домоволодіння на транспортному засобі, 47-річний односелець одразу почав шукати потенційних покупців, щоб його продати. Упродовж кількох годин угонщик продав мопед знайомому за 1000 гривень, а власнику розповів, що залізного коня забрали поліцейські за те, що він їхав у нетверезому стані.

Наступного дня потерпілий вирішив з’ясувати, як можна повернути свій транспортний засіб, тому пішов в поліцію. Але правоохоронці повідомили мотовласнику, що ніякого мопеда вони вчора не вилучали. Чоловік одразу написав заяву про викрадення.

Начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов розповів, що упродовж години зловмисника затримали за місцем його проживання. Крім того, одразу встановили коло знайомих підозрюваного та дізналися, кому він продав транспортний засіб. Нині мопед вилучений та після проведення усіх слідчих дій буде повернутий власнику.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Чоловіку може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ