Підтримати нас

У смертельному ДТП у Херсоні підозрюють поліціянта

01 жовтня 2024 14:02
277
Поширити:
Аварія сталася на цьому місці

Співробітники Територіального управління Державного бюро розслідувань припускають, що в зіткненні двох автівок, де загинув цивільний херсонець, може бути винним поліціянт.

Інформацію по це оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень.

Трагедія сталася в Херсоні 23 вересня цього року приблизно о 09 годині 40 хвилин на перехресті вулиць Української та Кременчуцької.

Оперуповноважений відділу протидії груповій злочинності та розкриття злочинів, спрямованих на порушення рівноправності громадян, обласного управління Нацполіції керував службовим автомобілем “Skoda Rapid” й рухався по Кременчуцькій. А інший водій, що загинув, їхав на власному “Volkswagen Polo” по Українській.

На перехресті цих вулиць світлофори відсутні, бо в них немає потреби. Рух тут ніколи не був жвавим. Навіть до повномасштабного вторгнення. І згідно з дорожніми знаками головна – Українська.

Що чи хто стали причиною трагедії слідчі Державного бюро розслідувань ще тільки намагаються з’ясувати. 

Одна з офіційних версій – можливо, оперуповноважений поліції просто не надав переваги в русі водію приватної автівки. 

Наразі відомо, що Заводський районний суд Миколаєва арештував на клопотання прокурора відділу нагляду за дотриманням законів органами ДБР обидва транспортних засоби: і службову “Skoda Rapid”, яка належить ГУНП в Херсонській області; і приватний “Volkswagen Polo”, – як речові докази. 

  • ДБР разом зі СБУ 30 вересня затримали та оголосили про підозру в колабораціонізмі експрацівнику Дар’ївської колонії, який працював у захопленій росіянами установі, а після деокупації правобережжя влаштувався в одному з районних ТЦК Одеської області.
  • Окупаційні війська атакували 23 вересня дроном автомобіль швидкої допомоги на Херсонщині. Водій та фельдшер отримали поранення.
  • У Дніпровському районі Херсона 22 вересня військові РФ скинули вибухівку з дрона на автівку, в який їхав 41-річний поліціянт. У нього діагностували вибухову травму, а також уламкове поранення грудної клітини. Окрім того, обстрілами окупаційних військ пошкоджено 38 об'єктів: багатоповерховий та 20 приватних будинків, 2 автобуси та 11 автомобілів, дві адмінбудівлі, приміщення банку та газопровід. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів