Підтримати нас

У штаті Флорида сучасні “Бонні та Клайд” влаштували перестрілку із загоном поліції

Автор статті
03 червня 2021 11:58
995
Поширити:

Історія Бонні та Клайда, юних злочинців, які діяли в США за часів Великої депресії, вважається хрестоматійною, а імена фігурантів давно стали загальновідомими. Схоже, сумнівна слава цієї пари продовжує надихати деяких підлітків і зараз.

Як повідомляють у поліції штату Флорида, вчора вночі в один з житлових будинків у селищі Томпсон проникли двоє грабіжників. Обидва шуміли в чужому приміщенні, тому сусіди викликали поліцейських. Копи зустріли несподіваний опір: із дому по них почали стріляти з автомата Калашникова, а також із гвинтівки і пістолета. В ході перестрілки, яка тривала пів години, 14-річна Ніколь Джексон була поранена в руку і груди, після чого доставлена ​​в лікарню. Її напарник, 12-річний Тревіс О'Брайен, був затриманий і обеззброєний.

Як з'ясувалося, малолітні зловмисники втекли з будинку-інтернату, і їх уже розшукує поліція. Тревіс, хворий на діабет, при цьому забув прихопити ліки, тому його здоров'я і життя на момент затримання були в небезпеці.

Цікаво, що у вищевказаному інтернаті минулого року вихованці забили на смерть одного з вихователів, а поліція впродовж року навідалася до цього закладу 300 разів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ