Підтримати нас

У Нижніх Сірогозах ювенальна поліція провела брейн-ринг для старшокласників

Автор статті
18 грудня 2019 11:00
703
Поширити:

Працівники ювенальної превенції провели заняття з правової грамотності для старшокласників у смт Нижні Сірогози. Захід пройшов у формі інтелектуального змагання – брейн-рингу.

Щоб учні не нудьгували, ювенальні поліцейські не стали читати їм лекції і проводити бесіди, а провели вікторини. Гравці кількох команд за короткий проміжок часу відповідали на запитання правової спрямованості. В ході інтелектуальної боротьби старшокласники максимально проявили свої здібності та правові знання.

Також діти вирішували різні завдання: як поводитися, щоб не потрапити в біду, як спілкуватися з незнайомими людьми і правильно реагувати на сумнівні пропозиції, повторили заходи особистої безпеки і правила поведінки в разі виявлення підозрілих предметів. Учні успішно відповідали на запитання щодо основних прав і обов'язків дитини, а також заходи кримінальної і адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень неповнолітніми.

Правнича гра вийшла цікавою, активною та пізнавальною для учнів. За підсумками інтелектуальної боротьби лідерів правового брейн-рингу ювенальні поліцейські відзначили дипломами.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ