Підтримати нас

У новорічну ніч на Херсонщині рятувальники ліквідували 6 загорань

Vgoru
Автор статті
01 січня 2019 09:32
598
Поширити:

Досить спокійно для рятувальників Херсонщини пройшла новорічна ніч. За минулу добу в області ліквідували 6 загорань, більшість з яких сталася у покинутих будівлях. Загиблих та постраждалих під час пожеж немає.  

Так,  31  грудня о 15:22 до Служби порятунку 101 по охороні Бериславського району надійшло повідомлення про те, що в с. Веселе по вул. Південній горить металевий «вагончик». Одразу черговий караул виїхав за вказаною адресою. По прибуттю на місце подій було встановлено, що в середині металевої споруди був утеплювач, тому «вагончик» сильно горів.На щастя, всередині нікого не було. Рятувальникам знадобилося близько години для повної ліквідації вогню. Площа пожежі склала 6 кв.м. Причина загорання та власник споруди встановлюються.

О 18:30 в м.Гола Пристань по вул. Чорноморській рятувальники ліквідували тління дивану в кімнаті житлового будинку на площі 2 кв.м.

Вже 1 січня о 02:48 до оперативно-диспетчерського пункту м.Херсона поступив виклик про загорання двох пластикових сміттєбаків на розі вул.Підпільної та Полякова. Рятувальники, що прибули на місце події швидко загасили пожежу.

 6.jpg 

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ