Підтримати нас

У Новоолексіївці окупанти привласнили школу і тиснуть на вчителів

Vgoru
15 липня 2022 08:27
753
Поширити:

Окупанти планують розпочати навчальний рік у Новоолексіївській школі №1 за російською програмою. Новоспечена колаборантка вже “запросила” вчителів початкових класів їхати на безоплатні курси “підвищення кваліфікації” у Євпаторії.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на сторінці громади у Фейсбуці.

“Судячи з наявної у нас інформації, Світлана Олександрівна Зикова, завуч з виховної роботи Новоолексіївської школи № 1, виступає посередником (назвемо поки що так м'яко її функції, оскільки не бачили розпорядження окупантів) між російською окупаційною владою Генічеського району та вчительським колективом Новоолексіївської школи №1” - йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що вчителям сказали прибути 14 липня на зустріч із "представниками районної адміністрації". Поки інформації немає, але на "зустрічі" вчительському колективу могли представити "нового" директора школи. 

Рефат Чубаров зазначає, що вчителів, які згодні працювати з окупантами, - одиниці. Проте колаборанти переконуватимуть педагогів, що Україна їх кинула і не виплачуватиме зарплатню:

“Дійсно, органи державної влади України заборгували вчителям Генічеського району заробітну плату за кілька місяців. Однак, наскільки нам відомо, наразі шукають шляхи погашення заборгованості найближчим часом. Будь ласка, протримайтеся ще трохи, шановні вчителі Новоолексіївської школи №1. Не йдіть на "співпрацю" з російською окупаційною владою. Ці загарбники незабаром будуть зметені не лише з території Генічеського району, а й з усіх окупованих територій України, включаючи Крим”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів