Підтримати нас

У Новокаховській ОТГ виділили майже 1,2 млн грн на допомогу державним структурам

Автор статті
16 лютого 2020 15:00
693
Поширити:

На 77-й сесії міської ради, що відбулася в Новій Каховці 13 лютого, депутати за ініціативою міського голови Володимира Коваленка вирішили надати фінансову допомогу підрозділам силових структур, що розташовані у місті та обслуговують Новокаховську ОТГ.

Про це повідомляє на сторінці у Фейсбук Новокаховська міська рада.

Мотивація цього рішення досить проста: на жаль, держава виділяє недостатньо коштів на їх утримання особливо в частині проведення поточних ремонтів приміщень, де вони розташовуються.

Тому за рішенням депутатів на капремонт покрівлі будівлі, де розташований міський відділ СБУ виділено 300 тис. грн. Міський відділ Національної поліції отримає 250 тис. грн. на ремонт автомобільних боксів та придбання палива для службового автотранспорту.

150 тис. грн. на поточний ремонт приміщення нададуть управлінню Державної податкової служби, 100 тис. грн. на будівельні матеріали для ремонтыв отримає пожежно-рятувальна частина міського відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Військовому комісаріату та військовій частині А1736 будуть виділені кошти для закупівлі будівельних матеріалів для проведення поточних ремонтів місць їх розташування.

Не забули депутати і про державну казначейську службу та лікарню ветеренарної медицини, яким також будуть виділені кошти на проведення ремонтів.

Новокаховські депутати передбачили і 500 тис. грн. на ремонти колишніх пунктів охорони громадського порядку, де зараз працюють дільничі інспектори поліції. На ремонт першого з них, по вул. Миколи Букіна, 50 вже виділено 91 тис. грн.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ