Підтримати нас

У Німеччині херсонці організували міжнародний конкурс з вокалу та хореографії

Vgoru
Автор статті
21 травня 2023 11:20
801
Поширити:

У Німеччині 13 травня відбувся Міжнародний вокально-хореографічний фестиваль-конкурс “New Names”, який організували та провели херсонці. 

Про це повідомляє Суспільне. 

“Фестиваль відбувся на найбільшій сцені міста з професійним світловим та звуковим обладнанням. У конкурсі взяли участь 72 учасники з України віком від 6 до 29 років, які приїхали для участі зі Львова, Польщі, Бельгії, Нідерландів”, – йдеться в повідомленні. 

Захід організували у співпраці з херсонцями – директоркою благодійного фонду Ukraine Hilfe Witten Ольгою Тапе, заслуженим працівником культури України Сергієм Кузнецовим та вокальною студією "Bright Kids". У журі були представлені митці з України, Грузії та Німеччини. 

Вже не вперше херсонці беруть участь у заходах за кордоном. У Флоренції відбудеться виставка малюнків дітей із Херсонщини. Дітям запропонували порівняти людей із птахами. Виставку планують відкрити в червні цього року.

У квітні 2023 року в цьому італійському місті вже відбулася виставка проєкту “Я малюю мир”, де були представлені роботи дітей із художньої школи Херсона.

Фото на головні Суспільного

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ