Підтримати нас

У Милівській ОТГ почали роботи з відновлення скверу

Автор статті
03 травня 2020 09:00
711
Поширити:

За ініціативи голови Милівського ОТГ Олега Яхнієнка, за підтримки нашого підприємства ТОВ «СП «Злато Таврії», вирішили зробити реконструкцію скверу Слави воїнів Другої Світової війни.

Про це у соціальних мережах повідомив депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко.

"Відновлення скверу – як перший крок до розбудови центру нашої громади. Місцеві жителі давно не сприймали сквер, як зелену зону та місце для відпочинку. Виключно на свята покладали квіти до пам’ятника воїнам-захисникам у Другій світовій війні.

Перед загальною реконструкцією важливо було залишити цільове призначення даного скверу, а це пам’ять про загиблих під час другої світової. Тому на першому етапі ми вирішили не втручатися в історично закладену структуру скверу, а лише відновлюємо втрачений простір.

Даний сквер свого часу був однією з улюблених зелених зон мешканців нашого села. Знаходиться він у самісінькому серці Милового, повз нього кожного дня проходять сотні мешканців.

Наша мета - створити комфорт для людей різних вікових категорій. А головне, для нашої команди дуже важливо відновити сквер і наповнити його актуальною інфраструктурою.

Попередньо був зроблений ескіз та придбані всі необхідні будівельні матеріали!”, - написав депутат.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ