Підтримати нас

У Львові попрощаються з військовим із Херсонщини Іваном Краповоєм

09 серпня 2024 16:20
262
Поширити:
Фото Олександра Андрющенка, "Вгору"

10 серпня о 11:30 у Львові відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок з українським військовим і уродженцем села Дар’ївка Херсонської області 32-річним Іваном Краповоєм, якого поховають на Личаківському кладовищі.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Іван Краповой загинув 20 квітня 2022 року. Він воював на східному напрямку у складі 503-го окремого батальйону морської піхоти 38-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ.



У 2016 році Іван вслід за батьком вступив до лав Збройних Сил України. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил Збройних Сил України, йдеться в дописі.

  • 7 серпня поховали військового з Херсонщини Олександра Борисюка. Він помер від отриманих поранень у лікарні 2 серпня 2024 року. Олександру було 34 роки.
  • 8 серпня на Херсонщині попрощались з військовим Сергієм Пантаком. Йому було 40 років.
  • 2 серпня, виконуючи бойове завдання на Херсонщині, загинув сапер 126 окремої бригади Сил територіальної оборони 30-го корпусу морської піхоти ВМС ЗСУ Михайло Глек на псевдо Робінзон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів