Підтримати нас

У Києві концерт перетворили на мітинг

27 листопада 2015 11:49
209
Поширити:

У неділю, 22 листопада,   в Києві влаштували концерт з нагоди другої річниці початку Революції честі та гідності. Однак концерт на центральній площі Києва переріс у стихійний мітинг.

Студентський музичний марафон “Вільні творять майбутнє!” був запланований на честь другої річниці Революції гідності. Але зо два лесятки людей з криками “Ганьба” перекинули паркан біля сцени. Активістам не сподобалося, що річницю Майдану відзначають як свято.

Між активістами та нацгвардійцями сталася сутичка. Постраждалих не було.Музиканти полишили сцену, заспівавши одну пісню.Люди скандують: “Віче!”. Зі сцени лунає критика влади і вимоги звіту перед народом. Людей на Майдані потроху стає більше. Перед цим дорогу до пам’ятного хреста Героїв Небесної Сотні перекрили через приїзд президента Петра Порошенка. Коли він з кортежем прибув на місце, люди освистали його.

“Два роки минуло, а висновки влада так і не навчилася робити, – пише на “Обозревателе” аналитик Міжнародного інформаційно- аналітичного Центру “Росія -Україна” Олександра Решмеділова . – Вгамувалися еміції, осіла інформаційна пилюка, загоїлися душевні рани, а віз і нині там. Дуже влучно підвели підсумок подіям Майдану брати Капранови.

“…Шановний Петре Олексійовичу!... Чому Ви оточили себе кретинами? Взяти хоч би 21 листопада. Організовувати концерт на Майдані – це хіба не кретинізм? Ставити сцену, яку – зрозуміло – одразу захоплять, святкувати у час, коли народ розчарований і злий. Якому ідіоту це могло спасти на думку? Ну а міліцейський наїзд на кримців, що блокують ЛЕП у Чаплинці – це вулкан кретинізму! Колишній міністр Могильов, певно, плаче від заздрощів. Опори все одно підірвали, Крим без електрики, але МВС у лайні, влада у лайні. Або це був хитрий хід, щоб відімкнути Криму постачання і сховатися за “народним гнівом” – або це феєрверк ідіотизму…

Здається, Ви потрапили у пастку, якої не обминули Ваші попередники – Ви живете у вигаданому світі. Світ для Вас вигадують ложкіни, авакови, шокіни та інші, вони і самі в нього вірять, тому і роблять ідіотство, приклади якого можна наводити безкінечно…”

“У мене особисто якесь відчуття дежавю, – продовжує на “Обозревателе” Олександра Решмеділова . – Чи могло два роки тому не відбутися цих доленосних подій. Хто дійсно отримав покарання за злочини Євромайдану? Чому вони досі не розкриті? Чи усі здобутки прокуратури це як завжди знайти крайніх. Головний суспільний гнів влада спробувала сконцентрувати на декількох свободівцях? Невже це реальні винуватці?

Тому ще більш актуально звучить продовження думки братів Капранових, адресованої до пана президента: “Коли ми з Вами познайомилися 16 років тому, Ви справляли враження притомної людини, і це враження зберігалося у нас до 2014 року. Сподіваємося, що і зараз Ви залишаєтеся притомним. …(лише кретини з вашого оточення) … можуть робити таке за два роки після Майдану, коли люди вже не ті, що раніше, коли ми відчули своє право та свою силу, коли відстань до спускового гачка зменшилася до міліметрів”.

Головна помилка влади, що вони переконані в тому, що народ нічого не розуміє і не помічає, а насправді вони самі рано чи пізно потрапляють у свою ж пастку. А час сам поставить усе на свої місця. Рожеві окуляри вже потихеньку спадають. Українці не хочуть повернення “сім’ї”, місцеві вибори – найкращий тому доказ. І точно не готові й далі терпіти бездіяння та брехню”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ