Підтримати нас

У квітні на Херсонщині стартує весняний призов

Автор статті
17 березня 2020 05:00
684
Поширити:

Відповідно до Указу Президента України протягом квітня – червня в області буде проведено весняний призов на строкову службу.

Про це повідомив заступник директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Валерій Головко під час селекторної наради в Херсонській ОДА.

"Планове завдання – 729 призовників", - поінформував пан Валерій.

Він також зупинився і на особливостях цьогорічного призову. Зокрема, в рамках реформи децентралізації скорочується чисельність та фінансові можливості РДА і зростає роль органів місцевого самоврядування, відповідно, і ступінь відповідальності за проведення призовів.

Директор Департаменту здоров’я ОДА Віктор Короленко розповів про особливості проведення призову в частині організації медичного забезпечення. Він підкреслив, що в цьому році визначено опорні заклади охорони здоров’я, на базі яких будуть створені міжрайонні військово-лікарські комісії із забезпечення призову. Зокрема, у Бериславському, Генічеському, Каховському, Скадовському районах та м. Херсоні.

Тож головам райдержадміністрацій доручено забезпечити контроль за якісним відбором призовників та повнотою здійснення медичних оглядів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ