Підтримати нас

У кожному дворі загинула собака: з Токарівки на Херсонщині волонтери евакуювали тварин. ФОТО

Вгору
Автор статті
14 лютого 2024 16:39
474
Поширити:

14 лютого волонтери Сергій з організації "Вільні люди" та Ростислав – "Сильні, бо вільні", а також водій Віталій евакуювали з Токарівки Херсонської області подружжя та їхніх 15 собак і 30 котів. 

Фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” Олександр Корняков був разом із волонтерами та зафіксував евакуацію тварин.

Чоловіки сказали, що сьогодні пощастило, тому що на вулиці туман і російські військові з лівобережжя Херсонщини не бачили їх. Адже цей населений пункт постійно перебуває під російським вогнем.

Також благодійник Ростислав додав, що на вулиці, де проживали чоловік із дружиною вціліло лише 3 будинки. Токарівку постійно атакують керованими авіабомбами, градами та артилерією.

Людмила Подоляка – жінка, яку евакуювали з села, розповіла, що коли вони з чоловіком придбали будинок у Токарівці, то підбирали всіх тварин.

За її словами, вони виїхали, тому що собаки бояться вибухів. За цей час загинуло 4. У них був серцевий напад, каже Людмила.

“Дуже багато гине тварин. Дуже багато. У нас по вулиці в кожному дворі загинула собака. Тому ми виїхали. Заради них”, – розповіла жінка.

З волонтерами Людмила зв'язалася через ветеринара.

“Ви знаєте, я зрозуміла, що найдобріші люди ті, які люблять тварин”, –  додала жінка.

  • 7 лютого російські військові обстріляли Токарівку на Херсонщині, поранений 62-річний чоловік, у нього діагностували вибухову травму.
  • 6 лютого через російський обстріл села Токарівка на Херсонщині поранення отримали 60-річний чоловік та 74-річна жінка. Вони потрапили під удар поблизу місцевої крамниці, йдеться в повідомленні.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ