Підтримати нас

У Кочубеївській громаді придбають чотири одиниці спецтехніки на суму 8,5 млн гривень

Vgoru
Автор статті
12 серпня 2023 10:01
311
Поширити:

У Кочубеївській громаді придбають дві одиниці спецтранспорту для комунального підприємства “Інноватор”, один екскаватор-навантажувач та один телескопічний навантажувач. З фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділяють на це майже 8,5 млн гривень.

Про це повідомляє Кочубеївська сільська військова адміністрація

Як зазначається, сільська адміністрація в червні подала документи для виділення грошей з фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Хотіли закупити 6 одиниць спецтранспорту на суму орієнтовно 16 млн 825 тисяч грн. 

Згідно з розпорядженням Кабміну від 9 серпня 2023 року виділяють 8 млн 442 тисячі 841 грн для закупівлі 4 одиниць техніки: 2 одиниць спецтранспорту, один екскаватор-навантажувач та один телескопічний навантажувач, йдеться в дописі.

Нагадаємо, місцеві мешканці Кочубеївської громади на Херсонщині зібрали 42 тисячі 950 гривень пожертв на ЗСУ. Акція відбулася з нагоди восьмої річниці утворення Кочубеївської громади.  За зібрані кошти закупили дві супутникові системи "Старлінк" за ціною 20 тисяч грн кожний. Старлінки передадуть оборонцям України. Також у сільраді планують і надалі проводити такі благодійні збори.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ