Підтримати нас

У кліпі групи “The Hardkiss” знялися працівники "Херсонобленерго”

Vgoru
Автор статті
17 жовтня 2023 14:23
3,713
Поширити:

Кліп до пісні "00:00" українського рок-гурту “The Hardkiss”, який присвятили енергетикам, зняли в лютому в Посад-Покровському на Херсонщині. У кліпі знялися й працівники "Херсонобленерго”.

Про це йдеться в матеріалі Vogue.ua. 

"Багато хто знімає кіно про військових, а нам захотілося розказати про ще одних героїв нашого часу — енергетиків. Ми знімали реальних людей — працівників "Херсонобленерго". З тих, кого ви можете побачити у відео, на жаль, шістьох уже немає в живих, вони загинули на роботі", – розповів режисер роботи Мітя Бородін.

Актор Олександр Кобзар, якому належить ідея кліпу, сказав, що має друга - голову "Херсонобленерго", він пережив страшні обшуки. 

"Коли він розповідав мені про те, в яких умовах працюють енергетики на Херсонщині, як вони не встигають ремонтувати електромережі та підстанції між обстрілами, скільки з них підірвалися на мінах, я розумів, що ми маємо їх якось підтримати", – розповів Олександр Кобзар.

Випуск відео супроводжується короткою довідкою: "За даними Міністерства енергетики України та компанії ДТЕК, за 19 місяців повномасштабної війни під час виконання своїх професійних обов’язків загинуло 367 енергетиків, 940 людей зазнали поранень".

У липні заочно повідомили про підозру херсонцю в пособництві державі-агресору. Під час окупації він очолив транспортний підрозділ захопленого АТ «Херсонобленерго».  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ