Підтримати нас

У Києві покажуть документальну стрічку про Херсон

Vgoru
Автор статті
04 серпня 2023 13:38
1,163
Поширити:

У Києві 11 серпня Медіаплатформа "Вгору" презентує документальний фільм "Нескорений Херсон".

"Нескорений Херсон" –  стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи "Вгору" фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного центру росіянами, мітинги, окупацію та звільнення рідного міста. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.

Журналісти Медіаплатформи "Вгору"  продовжують працювати в Херсоні – документують наслідки обстрілів та повені, яку спричинив теракт на Каховській ГЕС, розповідають світові історії про нескорене місто та його незламних жителів. Їхня мета,  аби про їхній рідний Херсон говорили більше, а злочини росіян були задокументовані якомога детальніше.

"Нескорений Херсон" – це зізнання в любові рідному місту. Його жителі щодня живуть у небезпеці, та попри все, долають труднощі, не втрачають оптимізму, вірять у перемогу та  роблять усе можливе, аби їхнє місто продовжувало жити. Херсонці, які підтримують місто живим, волонтери, комунальники, водії маршруток, продавці в магазинах це справжні герої, які доводять нам щодня, що Херсон це місто незламних людей.

Показ та обговорення фільму відбудуться 11 серпня в кінотеатрі Multiplex ТРЦ "Атмосфера" за адресою Столичне шосе, 103. Початок о 17:00. Вхід вільний. Кількість місць у залі обмежена, прохання приходити заздалегідь.

У фільмі присутні сцени насилля та нецензурна лексика.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ