Підтримати нас

У Києві херсонці відкрили мережу кав'ярень

Vgoru
Автор статті
30 січня 2023 16:21
937
Поширити:

Херсонці Олександр та Марина – власники мережі херсонських кав’ярень Hot Cup, – довелося покинути свій бізнес у місті. Під час окупації вони відмовилися співпрацювати з росіянами. 

Про це повідомляє ШоТам. 

Вони закрили цілу мережу кав’ярень у Херсоні.

«Ми втратили все, так. Наш бізнес — це було наше дітище. Наш дім. Але ми знаємо, за що ми його залишили… Лишили за Україну», — розповіла  власниця кав’ярні Hot Cup Марина. 

Вони намагалися виживати п’ять місяців в окупації. Перші місяці окупантам було не до кав’ярень: вони захоплювали великий бізнес. Але дійшла черга й до Hot Cup. Одного дня до нього завітали озброєні військові рф, які стали вимагати оформлятися за їхніми “законами” та платити “податки”. Підприємці відмовилися, тому їм довелося закрити всі 10 кав’ярень. 

Сьогодні подружжя вже відкрило кав’ярню в Києві. І кияни охоче смакували каву з присмаком свободи: Херсон звільнили наші Збройні Сили.

«Навіть були в нас такі думки, щоби тут усе кинути, цей маленький початок. І переїхати, знову повернутися туди. Але коли почалися обстріли місяць тому прямо жорстокі… зрозуміли, що ми вчинили правильно. Доля полюбляє сміливих», — власник кав’ярні Hot Cup Олександр. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ