Підтримати нас

У Києві відбудеться відкриття виставкового проєкту “Херсон: оптика протистояння”

Вгору
Автор статті
03 березня 2024 10:08
522
Поширити:
Фото Олександра Корнякова

У Києві, 5 березня о 14:00 відбудеться відкриття виставкового проєкту “Херсон: оптика протистояння” та показ документального фільму "Нескорений Херсон". 

Про це повідомили на сторінці Національного військово-історичного музею України.

Зазначається, що відвідувачі зможуть оглянути світлини фотокореспондента Медіаплатформи "Вгору" Олександра Корнякова, які лягли в основу проєкту “Херсон: оптика протистояння”. 


Фото Олександра Корнякова


Також глядачів запрошують переглянути фільм "Нескорений Херсон", що розповідає про роботу журналістів  "Вгору" під час окупації міста, з коментарем режисера Устина Данчука.



Організатори повідомили, що вхід вільний за попередньою реєстрацією. Телефон: +380732846476, електронна пошта: mil_muz@ukr.net.

  • Олександр Корняков під час окупації Херсона знімав мітинги та життя людей. Його фотографії з херсонських протестів проти російської окупації облетіли відомі світові інформаційні агенції – Reuters, The Times, The Guardian, BBC, Aljazeera.
  •  “Нескорений Херсон" – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи "Вгору" фіксували все, що відбувалося в місті. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, яким було життя для Херсона та його жителів в окупації.  
  • У межах Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбулись покази стрічки “Нескорений Херсон” у кількох містах України. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ