Підтримати нас

У Херсоні відзначили День Гідності і Свободи. ФОТО. ВІДЕО

Vgoru
24 листопада 2015 17:34
244
Поширити:

Молебнем, святковою ходою, мітингом і флешмобом відзначили у Херсоні другу річницю Революції гідності.

Під час молебну, який відбувся біля меморіального комплексу “Героям слава!” присутні вшанували пам'ять і героїв Небесної сотні, і воїнів, загиблих у зоні АТО. А також помолилися за якомога скоріший прихід миру в Україну та перемогу над агресором.

На мітингу виступили активісти херсонського Євромайдану, які згадали події, які відбувалися два роки тому, і зазначили, що найзначніше досягнення Революції гідності — поява серед посадовців та депутатів значної кількості патріотично налаштованих людей, які стали рушійною силою реформ.

“Колись ми вважали, що важливі для країни політичні рішення приймають виключно високопосадовці, які сидять у Києві. Але Майдан довів, що впливати на розвиток країни може і повинен саме народ. У цьому його найбільша цінність: люди не повинні миритися з такими рішеннями чиновників, які не йдуть їм на користь”, - сказав у своєму виступі Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

Водночас виступаючими було зазначено й те, що багато чого ще не вдалося досягти, підтвердженням чого став реванш екс-регіоналів на виборах у місцеві органи влади у деяких містах і районах області.

Під час флешмобу близько ста херсонців утворили слово “вільні”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ