Підтримати нас

У Херсоні відкриють перший в Україні офіс євроінтеграції

Автор статті
13 лютого 2020 10:09
710
Поширити:

У всіх областях України відкриють офіси євроінтеграції.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба під час робочої поїздки до Харкова.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми в цьому році створимо один офіс і промоніторимо, як він буде працювати. Це офіс в Херсоні, там планують відкрити його вже в травні. Відповідно, до кінця року будемо відточувати його роботу і закладати законодавчі та фінансові зміни на наступні роки. І думаю, що наступного року повернемося до Харкова для того, щоб відкривати разом офіс європейської інтеграції», — розповів він.

За словами Кулеби, офіси створять для залучення інвестицій і впровадження європейських цінностей на рівні регіонів. Також там будуть проводити тренінги для керівників ОТГ з розвитку програм з Європейським Союзом.

«Кінцевим підсумком цього є забезпечення синхронізованого курсу України на європейську інтеграцію, щоб цим займалися не тільки в столиці, а й на рівні регіонів. Щоб кожен громадянин відчував конкретні переваги і користь від європейської інтеграції, яка дозволяє підвищувати якість життя людей і створювати правильні, хороші умови для бізнесу», — резюмував він.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ