Підтримати нас

У Херсоні відбудеться акція на підтримку створення Кризового центру для постраждалих від насильства в сім’ї

Vgoru
26 червня 2017 07:21
700
Поширити:

28 липня 2017 року в м. Херсоні на площі Свободи відбудеться  вулична акція в підтримку створення Кризового центру для постраждалих від насильства в сім’ї.

В місті Херсоні де переважну більшість населення складають жінки, щорічно фіксується понад 1500 звернень стосовно домашнього насильства. Щонайменше 40 тис. херсонок, потерпаючих від насильства в сім'ї, потребують допомоги і безпеки - якої не має. Ненадання необхідної допомоги жінкам, які потерпілим від домашнього насильства - суттєве порушення прав людини, тому у День Конституції ми виходимо на вуличну акцію, щоб заявити "В Херсоні має бути Кризовий центр для жінок, які постраждали від насильства!" 

Акція буде проходити з 11.00 до 15.00. Серед заходів: вулична інсталяція «Херсонські історії домашнього насильства», зйомка відео звернень щодо створення кризового центру для жінок, які страждають від домашнього насильства,  оформлення полотна розміром 1,5 * 8 метрів відбитками фарбованих долонь представників ГО та благодійних фондів, наших партнерів та пересічних громадян з надписами в підтримку жінок, які постраждали від домашнього насильства.

Запрошуємо журналістів на початок акції о 11.00 за адресою: м. Херсон, площа Свободи, (біля колишнього. к-т «Україна»).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ