Підтримати нас

У Херсоні сталася ДТП на розі вулиць Перекопська та Залаегерсег

15 травня 2019 06:57
200
Поширити:

У середу, 15 травня, о 08:40 в чергову частину Дніпровського відділення поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Перекопська та Залаегерсег сталося зіткнення двох автомобілів – КАМАЗа та «Фольксваген Джетта».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що в результаті можливої несправності гальмівної системи водій КАМАЗу, який рухався по вул. Залаегерсег з боку вул. Університетська, не зміг зупинити транспортний засіб та виїхав на перехрестя з вул. Перекопська. В результаті вантажівка зіткнулася з легковим автомобілем «Фольксваген Джетта», після чого виїхала на узбіччя та здійснила наїзд на дерево. 53-річний водій КАМАЗу був госпіталізований в обласну клінічну лікарню, наразі за його життя борються лікарі реанімаційного відділення. 61-річний водій легковика був оглянутий лікарями на місці пригоди.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Наразі поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди для встановлення причини ДТП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ