Підтримати нас

У Херсоні провели флешмоб «Мій вибір - життя без насильства»

Vgoru
08 грудня 2017 06:32
770
Поширити:

Привернення уваги громадськості до проблеми гендерно зумовленого насильства в Україні та підтримка ініціативи зі створення міського Кризового центру допомоги постраждалим від насильства.

Такі головні цілі проведеного в херсонському ТРЦ «Фабрика» флешмобу «Мій вибір - життя без насильства», в якому взяли участь представники громадських організацій, органів влади, а також юні артисти.

Флешмоб став підсумком громадської кампанії «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», під час якої в Херсоні пройшли ряд просвітницьких акцій і були реалізовані кілька тематичних арт-проектів.

У підсумковій акції брали участь участь: Лариса Польська, голова Фонду громади Херсона «Захист», яка була координатором Кампанії «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства» в Херсоні; Ірина Ніколаєва, голова ГО «Союз жінок Херсонщини», Олена Сковородько, заступник начальника Херсонського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, депутат Херсонської міськради Оксана Дьякова.

Студія танцю «PRIDE» і творчий колектив «Гармонія» обласної школи-інтернату для дітей із вадами слуху представили хореографічні композиції на тему протидії поширенню насильства в сучасному суспільстві.

Як стверджують херсонські активісти, в регіоні щорічно жертвами сімейного насильства стають десятки тисяч жінок і дітей.

${gallery:e461819ed54b0f89abf3272881a30006}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ