Підтримати нас

У Херсоні фіскали перевірили «легенди» таксистів-нелегалів

Автор статті
20 березня 2019 07:47
616
Поширити:

Спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та Севастополі продовжують припинення діяльності осіб, які перевозять пасажирів без дозвільних документів.

Під час останнього рейду в обласному центрі   фіскали одночасно проводили перевірки на кількох вулицях. На вулиці Некрасова та Бериславському шосе ревізори виявили трьох водіїв з пасажирами на автомобілях, яких були закріплені ліхтарі з логотипами таксі.

Під час перевірки документів водії розповідали  легенди щодо здійснення нелегальної діяльності та навіть пред’являли різні копії реєстраційних документів. Проте фіскали встановили, що ці громадяни надали недійсні документи.  Тож на кожного із трьох таксистів склали протоколи про адміністративне правопорушення. Наразі матеріали направлені до Херсонського міського суду Херсонської області.  У даному випадку лише мінімальне покарання за порушення ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності) сягає 17000 гривень.

За матеріалами прес-служби ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ