Підтримати нас

У Херсоні затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався сховатись у психіатричної лікарні

Vgoru
Автор статті
13 серпня 2023 16:00
519
Поширити:

У поліцію надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у квартирі сусіда другий день поспіль відчинені двері. На місце події прибула слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції. У квартирі поліціянти виявили тіло господаря з множинними колото-різаними пораненнями, які за висновком експертів призвели до смерті.

Про це повідомили на офіційному вебпорталі відомства.

Правоохоронці опитали сусідів потерпілого та з’ясували, що господар квартири на деякий час прихистив свого знайомого. Напередодні люди чули з квартири крики та сварку. Слідчі встановили особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний місцевий житель. 

“Оперативники встановили, що після скоєння злочину зловмисник поїхав до Херсонської обласної психіатричної лікарні, де ліг на стаціонарне лікування від алкогольної залежності. Таким чином він намагався уникнути відповідальності за скоєне”, – розповіла заступниця начальника Херсонського районного управління поліції Альона Кметь.

За даними слідства, чоловіки вживали алкогольні напої, під час застілля між ними виник конфлікт. Квартирант схопив ніж, яким завдав господарю множинні удари по тулубу та голові. У результаті отриманих поранень власник квартири помер на місці.

Як зазначають у повідомленні, нині зловмисник затриманий. За погодженням із Херсонською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» ККУ. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Поліціянти Херсонщини вилучили підакцизну продукцію (алкоголь, тютюн) на суму понад 5 мільйонів 500 тисяч гривень із незаконного обігу.  

За дві доби, 10 і 11 серпня, п'ять жителів Херсона втратили 95 тисяч гривень через шахраїв. Вони під виглядом державних та міжнародних організацій пропонували оформити грошову допомогу постраждалим від війни.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ