Підтримати нас

У Херсоні внаслідок підпалу на стоянці у дворі пошкоджено 8 автомобілів

Автор статті
02 червня 2021 10:00
857
Поширити:

Пізно вночі з 1 на 2 червня в херсонську поліцію зателефонував житель обласного центру та повідомив, що у нього під вікнами багатоповерхівки, де мешканці навколишніх будинків залишають на ніч свої автомобілі, горять транспортні засоби. Інцидент стався на вулиці 28 Армії.

Поліція, виїхавши на місце події, встановила, що першим загорівся автомобіль "Мерседес", який належить 31-річному громадянину. Потім полум'я перекинулося на сусідні машини й охопило ще 8 автомобілів.

Охоронець автостоянки пояснив, що вночі почув гучний удар і побачив, що одна з машин горить. Він схопив вогнегасник і спробував ліквідувати полум’я, але самостійно зробити це не зміг. На місце прибула бригада пожежників ДСНС, яка загасила пожежу.

Також поліція за допомогою камер відеоспостереження відстежила чоловіка в капюшоні та масці, який пробрався на стоянку, підпалив "Мерседес" і втік.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі відділу №1 Херсонського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ