Підтримати нас

У Херсоні викрили підпільне підприємство з виготовлення контрафактного алкоголю

Vgoru
Автор статті
18 липня 2023 16:20
870
Поширити:

У Херсоні поліціянти припинили роботу підпільного підприємства з виготовлення контрафактного алкоголю та вилучили понад 51 тисячу пачок цигарок.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

“Під час досудового розслідування зібрано достатньо необхідних доказів,  правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів та на території промислового приміщення, яке зловмисники орендували задля виготовлення спиртовмісних напоїв”, – розповів начальник відділу слідчого управління поліції Херсонщини Олег Мальчевський.

За даними слідства група жителів обласного центру на початку весни вирішили виготовляти спиртовмісні напої.

“Правоохоронці встановили місця виготовлення та збуту контрафактних горілки та коньяку. Здебільшого покупцями у фігурантів були продавці торговельних кіосків, розташованих у передмісті та на околицях Херсона. У подальшому покупці реалізовували ці напої місцевим жителям”, – йдеться в дописі.

За результатами досліджень напоїв, проведених після низки «контрольних закупок», з’ясовано, що це водно-спиртова суміш, виготовлена на основі спирту етилового та не відповідає вимогам чинного державного стандарту на вказаний вид алкогольної продукції.

Загалом під час обшуку на підприємстві поліціянти вилучили майже 400 літрів готової спиртовмісної продукції, тару, пляшки для розливу та кришки до них. Також правоохоронці встановили, що фігуранти, окрім виготовлення, зберігання, транспортування та збуту алкогольних напоїв, займалися ще й реалізацією тютюнових виробів без акцизних марок. Під час обшуку було виявлено та вилучено понад 51 тисячу пачок різних тютюнових виробів.

Фото поліції Херсонської області

Нагадуємо, що судитимуть мешканця Кочубеївської громади за розбій.

Також судитимуть 42-річного чоловіка з Херсона за фактом вчинення грабежу в умовах воєнного стану. Йому загрожує ув'язнення строком від 7 до 10 років. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ