Підтримати нас

У Херсоні відбудеться тренінг з першої допомоги

Автор статті
01 листопада 2023 16:50
988
Поширити:

У суботу, 4 листопада, об 11.00 у мікрорайоні ХБК у Херсоні відбудеться тренінг з першої допомоги від молодіжного простору “МолоДіжка”. 

Про це йдеться на сторінці ГО.

Як розповів “Вгору” координатор “МолоДіжки” Володимир Рагульский, тренінг з медичної допомоги відбудеться вчетверте. Востаннє тренінг проходив у липні цього року. Хоч організатори орієнтуються на молодь, тренінги та інші заходи може відвідати будь-хто, говорить Володимир Рагульский.

Окрім цих тренінгів, за словами координатора, у “МолоДіжці” відбуваються різні заходи: перегляд фільмів, день ігор, розмови з психологом тощо. 

У дописі зазначається, що навчання проведе команда досвідчених сертифікованих інструкторів з Першої допомоги для населення Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

“Алгоритм надання першої допомоги, серцево-легенева реанімація, дії при кровотечі, ранах, травмах – це лише частина з навичок, які ви зможете опанувати й відпрацювати упродовж нашого тренінгу”, – ідеться на сторінці простору.

З міркувань безпеки точну локацію особисто повідомлять зареєстрованим учасникам напередодні. Участь у тренінгу безплатна, а попередня реєстрація обовʼязкова. Зареєструватись можна тут.

Повідомляється, що всі учасники, які пройдуть усі три частини тренінгу й успішно опанують навички, отримають сертифікат міжнародного зразка. 

Дивіться наше відео про те, як працює громадська ініціатива "МолоДіжка".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ