Підтримати нас

У Херсоні в Бузкову парку вшанували пам'ять полеглих захисників та захисниць України

Vgoru
Автор статті
29 серпня 2023 08:58
2,066
Поширити:

Сьогодні, 29 серпня, у Бузковому парку, де в перші дні повномасштабної війни російські військові розстріляли захисників Херсона, відбувся мітинг-реквієм у пам'ять за всіма полеглими в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Фото зі сторінки поліції

Як зазначають у дописі, щоб віддати данину поваги героям, які поклали життя за волю та незалежність держави, до меморіального комплексу на честь загиблих прийшли керівництво обласної та міської військових адміністрацій, правоохоронних силових структур та військові. 

“Ніколи не забудемо тих, хто боровся за свободу країни та віддав за неї найцінніше – життя. Вічна пам'ять усім полеглим захисникам та захисницям України!”, – написали у відомстві.

Фото зі сторінки поліції

Бузковий парк: роковини болю та таємниць. Коли вранці 1 березня російські військові увійшли до Бузкового парку Херсона, Сергій Горашко був одним із легкоозброєних українських добровольців, які намагалися їм протистояти. Загарбники на бронетехніці легко дісталися в район Шуменського, відкривши ураганний вогонь. 

У Бузковому парку в Херсоні висадили бузок, привезений зі столиці. Висадження бузку в Бузковому парку – це вшануванням подвигу бійців, як символу стійкості та свободи херсонців. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ