Підтримати нас

У Херсоні поліція затримала трьох зловмисників, які побили та пограбували мешканця обласного центру

Автор статті
26 січня 2021 11:30
879
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини, жертвою грабіжників став 54-річний мешканець обласного центру.

Ввечері 24 січня він вийшов з дому в магазин. По дорозі зустрів трьох чоловіків, які почали до нього чіплятись. Виникла сварка. Невідомі побили перехожого й відібрали у нього мобільний телефон і музичну колонку. Отямившись, чоловік одразу викликав поліцію. Упродовж кількох годин оперативники встановили нападників.

Поліцейські детально опитали потерпілого, встановили можливих свідків події та переглянули записи з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто». Оперативники з’ясували: до злочину можуть бути причетні троє херсонців - віком від 25 до 37 років. Усі вони вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

Зловмисників затримали за місцем їх проживання. Поцуплені телефон та музичну колонку вони вже встигли продати, а гроші витратили. Але поліцейські встановили чоловіка, якому підозрювані збули награбоване. Після  всіх слідчих дій вилучені гаджети  повернуть власнику. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років). Триває досудове слідство. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ