Підтримати нас

У Херсоні почалася процедура демонтажу МАФів

Автор статті
30 березня 2021 13:14
1,196
Поширити:

Проблема малих архітектурних форм хвилює херсонців, мабуть, анітрохи не менше, ніж робота громадського транспорту, благоустрій, оплата комунальних послуг або ремонт доріг.

Причому, в цьому питанні думки багатьох громадян розділилися. Здебільшого херсонці виступають за те, щоб МАФів було в місті менше: адже вони, на думку цієї частини городян, не тільки псують естетичний вигляд Херсона, а й елементарно заважають перехожим.

Інші вважають, що приватний бізнес має повне право на розвиток у такому вигляді, який вважають за правильне самі бізнесмени. Головне, щоб усе оформлялося в законному полі.

Хай там як, 23 березня виконком Херсонської міськради на своєму засіданні вирішив демонтувати перші дванадцять МАФів, які встановлені з порушенням норм. Щоправда, поки що їх не зносили, а просто виносять їх власникам попередження.

Зокрема, вчора, 29 березня, цим займалися співробітники Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста. Вони розміщують повідомлення про необхідність знесення кіосків безпосередньо на самих цих спорудах.

Термін власникам дали невеликий - усього три дні. Якщо за цей час вони не знесуть свої споруди самостійно, це нібито має зробити КП "Гарантія". Як буде насправді і чи вистоять МАФи, уже призначені для демонтажу? Побачимо вже найближчим часом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ