Підтримати нас

У Херсоні комунальники відзвітували про прибирання скверів та парків

Автор статті
23 березня 2021 15:00
1,016
Поширити:

У Херсонській міській раді відзвітували про роботи з благоустрою, які останнім часом проводять працівники комунального підприємства "Парки Херсона".

Слід зазначити, що подібного роду звіти, які до того ще й викладаються в Фейсбуці, - явище досить незвичне для херсонської міської влади. Та й сама активність комунальників сприймається багатьма користувачами соцмереж з деяким подивом.

Як повідомляють у міськраді, на минулому тижні працівники підприємства займалися благоустроєм у трьох центральних скверах: Потьомкінському, Покровському та Гімназичному. Було залучено дев'ять працівників і дві одиниці техніки. З площі у 2,74 гектара вивезено шість тонн сміття.

З початку поточного тижня комунальники вирушили до Шевченківського парку і до парку Херсонська фортеця. Там фронт робіт у них ще більший: належить прибрати територію, площа якої перевищує 40 гектарів. Тут до процесу залучили 15 осіб.

Херсонці, з одного боку, висловлюють задоволення такими діями, з іншого ж - турбуються, що поза увагою залишаться парки і сквери в "спальних" районах, куди вже давно не ступала нога працівника комунальних служб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ