Підтримати нас

У Херсон привезли 2 автобуси з вчителями з Дагестану

Vgoru
31 серпня 2022 07:32
462
Поширити:

Вкрай мало херсонських вчителів погоджуються добровільно співпрацювати з окупантами. Через це росіянам довелося привезти в місто 2 автобуси вчителів із Дагестану.

Про це повідомила очільниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко під час ефіру “Говори/слухай”.

“Сьогодні ми знаємо про 4 директорів, які пішли на співпрацю з окупантами, і ми припинили з ними трудові відносини. А виконання обов'язків поклали на інших осіб, яким допомагають у рамках “єдиної освітньої платформи” більш досвідчені колеги. Серед херсонських вчителів небагато колаборантів, хоча, повну картину ми побачимо, коли почнеться повноцінний навчальний рік за російськими програмами. Але, якщо ми знаємо, що до Херсона привезли 2 автобуси з вчителями з Дагестану, то це показник того, що росіянам не вдається набрати повний штат співробітників у їх так звані “школи”, – зазначила очільниця управління освіти. 

Раніше повідомлялося, що загарбники обіцяють виплатити 10 тисяч рублів батькам, які погодилися віддати своїх дітей до захоплених шкіл. Або ж погрожують штрафами, конфіскацією майна та позбавленням батьківських прав за відмову віддавати своїх дітей на навчання за російськими програмами. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів