Підтримати нас

Тиждень рятувальників: пожежі в екосистемах і в житловому секторі

Автор статті
17 липня 2020 08:00
628
Поширити:

Закінчується черговий робочий тиждень, який ознаменувався для рятувальників ГУ ДСНС в Херсонській області цілою низкою виїздів на пожежі в екосистемах, що в спекотні літні дні вже нікого не дивує.

Так, за інформацією пресслужби відомства, тільки в понеділок, 13 липня, в регіоні довелося ліквідувати 30 загорянь сухої трави та сміття. У наступні чотири дні таких випадків іще додалося: 45 разів фіксували і гасили пожежі лісового настилу, сміття та сухостою. Як правило, причина цих пожеж - необережне поводження людини з вогнем, а також недбало викинуті недопалки.

Палахкотіли на цьому тижні і споруди в житлових секторах херсонців. Так, 13 липня в Чаплинському районі пожежні гасили полум'я на двох господарських будівлях і в літній кухні, наступного дня ліквідували пожежу житлового будинку в Голопристанському районі та пожежу сараю в Новій Каховці, а також гасили полум'я в житловому будинку в Новоолексіївці Генічеського району.

У Херсоні 15 липня працівникам ДСЧС довелося виїжджати на пожежі в приватному секторі Корабельного і Суворовського районів: обійшлося без потерпілих і жертв. А ось в селі Новомиколаївка Високопільського району під час пожежі трапилася трагедія: 40-річний господар житлового будинку, який згорів майже дотла, був знайдений мертвим в одній з кімнат.

Також 14 липня в Новій Каховці ліквідували пожежу в моторному відсіку автомобіля Nisan Maxima (салон при цьому вдалося врятувати), і в той же день загасили пожежу в кабіні КАМАЗу неподалік від села Надеждівка Білозерського району.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ