Підтримати нас

Тролейбуси працюватимуть до 22 години

Автор статті
14 вересня 2016 01:06
584
Поширити:

Це станеться з 16 вересня. Саме в цей день у Херсоні збираються змінити графік руху тролейбусів. Тож електротранспорт курсуватиме містом до 22.00. А загалом на маршрути вийдуть 10 перших “нічних” тролейбусів, повідомляє  http://kherson.net.ua.

Про це на засіданні профільної комісії заявив в.о. директора державного комунального підприємства “Херсонелектротранс” Єгор Устинов: “Якщо нам дадуть працювати нормально, ми підготуємося до того, що з 16 вересня тролейбуси ходитимуть до 22.00. Для цього ми організуємо роботу водіїв у дві зміни”.На сьогодні прибуток підприємства становить 15 тисяч гривень на день. Така позитивна динаміка в зростанні прибутку підприємства дозволить економічно облаштувати посилену роботу. За словами в.о директора, на підприємстві є все, щоб ДКП жило і розвивалося.

“Погашаються заборгованості, КП має можливість оновлювати транспортний склад, а значить – жити і розвиватися”,– резюмував Єгор Устинов.

Графік роботи водіїв тролейбусів у дві зміни діяв ще за часів Радянського Союзу. І ось, вперше за 25 років незалежності, вони курсуватимуть до 22:00.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ