Підтримати нас

Троє мандрівників із Києва пішки пройшли від Чернігова до Херсона

Автор статті
16 листопада 2016 12:30
568
Поширити:

Киянин Максим Сердюк, його син та друг здійснили 55-денний похід вздовж Дніпра, упродовж якого подолали 1100 кілометрів.

Про це повідомляє Solomenka.City.

За словами Сердюка, на такий вчинок їх надихнула американська передача "National Geographic", в якій розповідалося про чоловіка, що йшов пішки вздовж річки Ніл.

Маршрут мандрівників включав понад 20 міст і 8 областей України, серед яких Чернігівська, Київська, Черкаська, Кіровоградська, Полтавська, Дніпровська, Запорізька та Херсонська.

"Підготовка почалася ще з кінця 2015 року, треба було багато продумати. Коли з татом розробляли маршрути, часто підказував йому цікаві місця, через які можна пройти. Крім того, ми планували щовечора добиратися до населеного пункту, де можна приготувати нормальну вечерю і підзарядити телефон", – розповів син Сердюка.

Мандрівники зазначають, що такі подорожі загартовують характер, а також закликають інших приєднатися до них.

"Є бажання обійти Західну Україну. Будемо раді, якщо хтось захоче до нас приєднатися. Адже це неймовірний досвід – коли проходиш такий довгий шлях і стикаєшся з реальними проблемами, починаєш дивитися на життя зовсім по-іншому", – зазначив Сердюк.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ