Підтримати нас

Трьох херсонців позбавили звання "Почесний громадянин міста" за підтримку дій РФ

Vgoru
Автор статті
18 вересня 2023 14:38
3,708
Поширити:

Сьогодні голова Херсонської МВА Роман Мрочко позбавив звання “Почесний громадянин Херсонської МВА” народного артиста Росії Сергія Гармаша, Юрія Ромаскевича й радянську спортивну гімнастку Ларису Латиніну. Вони підтримали війну проти України, окупацію та агресію РФ.

Про це повідомив сам Мрочко.

Зокрема, Сергій Гармаш, уродженець Херсона, під час окупації приїздив «відновлювати» на російський лад Херсонський обласний музично-драматичний театр ім. М. Куліша.

Юрій Ромаскевич у липні 2022 року добровільно погодився очолити підконтрольний Росії медичний заклад.

Лариса Латиніна, уродженка Херсона, після закінчення спортивної кар'єри осіла в Росії й підтримує її.

“Сьогодні був зроблений перший крок до "очищення". Список почесних громадян Херсона переглянуть повністю. Окрім того, його оприлюднять, і ми будемо вдячні за будь-яку інформацію по людях, які в ньому. Особливо цікавить період окупації Херсона російськими військами”, — ідеться в дописі.

Нагадаємо, у березні повідомили підозру в держзраді колишньому генеральному директору “Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб” Юрію Ромаскевичу. Перед звільненням обласного центру ромаскевич втік до Генічеська, де став членом “регіонального комітету компарії РФ” та взяв участь у першому “з’їзді партії”. Наразі йому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ