Підтримати нас

Три лікарні в Херсоні отримають додаткове фінансування на капітальний ремонт

Політична реклама
21 червня 2024 13:52
221
Поширити:

Загалом Херсонська обласна клінічна лікарня, Херсонська міська клінічна лікарня імені О. С. Лучанського, Херсонський міський перинатальний центр ІІ рівня імені З. С. Клименко отримають із державного бюджету  162 млн 747 тис. грн.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», перший заступник голови – керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Протягом нашої каденції вдалося сформувати потужну групу підтримки Херсонщини серед народних депутатів України, які знають реальну ситуацію в регіоні та системно допомагають нашій області в межах своїх повноважень. Як результат такої плідної співпраці є залучення державних коштів у критичну та соціальну інфраструктуру Херсонської області», – повідомив Соболевський.

Він зазначив, що реалізація цих проєктів на місці – компетенція військових адміністрацій.

«Сподіваюсь, що прозорість і ефективність використання коштів платників податків, особливо під час війни, коли населення країни постійно донатить на ЗСУ, наближаючи мир та перемогу, є принциповим. Крім того, стає ефективною практикою контроль за використанням коштів платників податків з боку журналістів та громадськості, а також народних депутатів у межах їхніх повноважень. Якщо не буде прозорості в цих питаннях, то ніколи не буде довіри до влади з боку суспільства», – наголосив Соболевський.

Він подякував за підтримку мешканцям Херсонщини та медикам, народним депутатам від «Слуги Народу», голові Комітету Верховної Ради України з питань бюджету комітету Роксолані Підласій, голові підкомітету з питань бюджетної політики та удосконалення положень Бюджетного кодексу України Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Юрію Кузбиту, члену Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Ростиславу Тістику.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів