Підтримати нас

Тренер з муай-тай надавав ляпасів

Автор статті
27 лютого 2020 08:00
1,109
Поширити:

В одній із соціальних мереж з’явилося відео та коментар про те, як невідомий чіплявся до дітей, а чоловіку, що вирішив заступитися, ще й надавав на горіхи.

Як усе відбувалося - можна детально побачити на відео. А з часом стало відомо, що так завзято махав руками не хто-небудь, а  тренер з таїландського боксу місцевого клубу Едуард Левандовський.

Хлопець, який постраждав, уже написав заяву до поліції. За цієї ситуації позиція потерпілої сторони більш-менш зрозуміла, вона, щонайменше, жадає  вибачень. А ось чому так вчинив відомий тренер?

- У той день я прийшов до свого сина, який постійно вештається в тому релігійному центрі, — коментує Едуард Іванович. — Він там проводить чимало часу навіть у навчальний час. Напередодні син прийшов додому, від нього тхнуло алкоголем. Посварившись із мамою, утік. Моя дружина попросила його знайти. Пішов я до цього центру, стояв у вестибюлі, чекав на сина, бачу – виходить. Покликав його поговорити. Тут підбіг незнайомий і втрутився  в нашу розмову. Зробив йому зауваження, мовляв, чого  лізеш не в свою справу. А заступник - одразу в стійку.  Що мені - чекати поки вдарить? Я й дав йому ляпаса. Той - знову на мене стрибає. Я ще раз дав йому стусана - та й усе. Потім вийшли з хлопцями на вулицю, поговорили. Наче все владнали.

У свою чергу, як мені повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області, за фактом вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесенні відомості за ст. 125 Кримінального кодексу України – «Умисне легке тілесне ушкодження». Санкція цієї статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до 200 годин і виправні роботи до одного року.

У постраждалого хлопця розбита губа.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ